This Is Me

My photo
Airport City, Kuala Lumpur, Sepang, Malaysia
Welcome To The Official Page Of itsmeizzs. =Know His Latese News, Activities, Photos, Video, etc; Which He Updates This page Regularly By Himself. +Head Over To The Wall Tab Now! -Admin-

Sunday, January 25, 2015

Heyy! Bila nak HIJAU kan balik bumi ni?

Hai Semua!!


After a while, tetiba rase nak post something yang membantu galakkan 'GO GREEN' di Malaysia ni. Ye la dah banjir laa... tanah runtuh laa.. so sebagai permulaan, kita cantik dan sihatkan balik alam sekitar dengan menghijaukan kawasan rumah dulu yeaaa.. yer laa.. nak tanam pokok balak tak mampu kan.. kalau mampu buat laa.. hahaha

Actually, I olss ada baca satu blog ni yang mengajar kita untuk membuat tanaman and its FOR FREE! Sebab tu ade semangat nak menanam balik ni. hehe..  dapat ilham laa kan gitchew.. nahh link ke blog tu.. www.akademiflora.com



Tapi penting gak nak blog2 mcm ni kan sebab kalau nak menanam tak de ilmu pun tak berguna.. baik tanam diri sendiri je... hehe (ok ni garau je eh). Dulu itsmeizzs slalu gak nak menanam pokok2 comel kat umah, tapi bila asik mati je, so give up.. dulu mana ade tenet nak belaja menanam.. Since da ade blog2 yg cm ni.. jom la kita share2.

Akhir kata! Jom hijaukan tanaman anda sebelum anda yang jadi hijau. :p

Thousands Muic Smiles

Muic Popular Posts