This Is Me

My photo
Airport City, Kuala Lumpur, Sepang, Malaysia
Welcome To The Official Page Of itsmeizzs. =Know His Latese News, Activities, Photos, Video, etc; Which He Updates This page Regularly By Himself. +Head Over To The Wall Tab Now! -Admin-

Monday, May 7, 2012

The Memories at Kulim's Hospital

Heyyyy Lucky Friends!!
For your information, this is my 1st time was admitted in Hospitals. paling tak selesa adalah katilnya sangat keras as papan.. da la aku tengah sakit, baring lagi atas katil mcm papan.. sangat lah tak selesa.. mulanya nak mintak tkar trus ke KPJ Seremban sbb need to operation on my leg, tapi di sebab kan tunggu punya tunggu, sementara menunggu procedure nak kua hosp, titibe dorg trus je jalankan pembedahan my leg kat Hospital Kulim...pembedahan berlaku sehari selepas sy di tahan di ward (April 24th 2012) sbb need to speedy recovery .. terpaksa berpuasa selama lebih 12 jam (if i not mistaken) sbb nak kne operation..da la mmg last makan before accident tu mse brkfst je.. bayangkan hampir 24 ++ x makan n minum.. gastrik melanda teruk selepas pembedahan tu.. Tapi yang best kat hospital tu ade nurse yang baik n comei...hihi.. Masa keadaan kat hospital tu, ramai class mates n my friends yang datang... seronok bila tgk org melawat.. rasa sihat je.. tapi mse kne serang gastric tu, mmg x pandang sume yang ade kat situ sbb menahan sakit yang teramat... Nasib baik x kne tahan lama kat ward and x kne smbung duk ward, bole rest kat umah je... okey, utk entri ni, i just post ni je dulu ea, nantikan entri seterusnya!! huhu

Terlantar selama 2 hari

Oxygen di perlukan untuk pernafasan

Luka teruk di bahagian dagu :(

No comments:

Post a Comment

Thousands Muic Smiles

Muic Popular Posts