This Is Me

My photo
Airport City, Kuala Lumpur, Sepang, Malaysia
Welcome To The Official Page Of itsmeizzs. =Know His Latese News, Activities, Photos, Video, etc; Which He Updates This page Regularly By Himself. +Head Over To The Wall Tab Now! -Admin-

Wednesday, February 1, 2012

Air Mata Untuk Delisa :'(

Hellllloooooooo!!!
Salam cinta :)

waaahhhhh, penulis bagi salam plak kali ni..
sedikit keinsafan tercipta apabila menonton kesedihan si kecil Delisa..
dari anak kecil yang ceria menjadi sunyi setelah kehilangan ramai orang tersayang sekelip mata.. 
ooppppssss... lupa nak bagi tau tajuk citer ni....
bukan seperti tajuk post ni, tapi....
tajuknyaaa...
tajuk tu sbb ni citer paling seday yang i pena nonton
i dapat tau citer nie dari Astro First...
tengok Trailer nye je... then cari kat youtube ..
kebetulan ada pulak yang da upload.. mengelupuh la i olsss download...
sape yang nak tau cerita tentang CINTA sebenar bolehlah nonton yaaa...
i bole jamin , kalo u ada hati, mesti menangisssssss!!!
cerita ni di adaptasi dari novel..
nampak grafic memang x logik , tapi message nye sangat baik dan bagus...
hihihi... ok , 
itu jerr,, nnt kalo ada apa yang i nak share lagi, i will post later.. 
Take Care...
akhir kata
'Sayangi orang yang anda sayang KERANA ALLAH'
BUBYE!!!

No comments:

Post a Comment

Thousands Muic Smiles

Muic Popular Posts