This Is Me

My photo
Airport City, Kuala Lumpur, Sepang, Malaysia
Welcome To The Official Page Of itsmeizzs. =Know His Latese News, Activities, Photos, Video, etc; Which He Updates This page Regularly By Himself. +Head Over To The Wall Tab Now! -Admin-

Sunday, January 29, 2012

Terindu :'(

...\haluuu uollssss/...
malam nie terasa syahdu + sepi + *noFelling!! hahahaha
di sedang banyak kerje pending, but im not here..
yeah... jiwa kosong menyanyi lagu sepi...
mata menunggu masa untuk banjir... (xmachoplak!!)
but.... inilah dikatakan jiwa... sesiapa punyainya...
dari balik haritu, terasa rindu sangat kat UMI... and also my ABAH..
bukan x slalu rindu mereka, tapi kalini rasa sebak...
if nak cerita pasal keje yg x siap2, sangat lah banyak... but i have too...
ouhhh!! ada lagi yg mengoyang perasaan ini apabila menyukai seseorg!!
siapa dia?? biarlah aku je yg tahu... PERASAAN BODOH!!


tapi aku bersyukur kerana itu kurniaan-NYA...
tak semua yang di rancang menjadi..
apalah masa depan ku...???
siapalah peneman hidupku >>???
akan ku jaga melebihi diri ku...
Ya Allah, jodohkan lah aku dengan wanita yang aku cintai dan mencintai ku !!
perasaanku mati kini... mungkin kurang berzikir..
ingat lah pesanan ustaz, hati ubatnya ZIKIR...
ohhhh DUNIA!!
bila la episodku akan berakhir...
adakah mereka ingatkan aku??
adakah FATEEHA untukku??
adakah kenangan dariku??
semua mangkin tertawa, aku juga...
HIPOKRIT!!
terus berlakon dan berlakon...
ok lah... berita untuk hari ini tamat disini...
kan ku sambung bila senang lagi...
BUBYEE!!!

No comments:

Post a Comment

Thousands Muic Smiles

Muic Popular Posts