This Is Me

My photo
Airport City, Kuala Lumpur, Sepang, Malaysia
Welcome To The Official Page Of itsmeizzs. =Know His Latese News, Activities, Photos, Video, etc; Which He Updates This page Regularly By Himself. +Head Over To The Wall Tab Now! -Admin-

Sunday, January 29, 2012

Terindu :'(

...\haluuu uollssss/...
malam nie terasa syahdu + sepi + *noFelling!! hahahaha
di sedang banyak kerje pending, but im not here..
yeah... jiwa kosong menyanyi lagu sepi...
mata menunggu masa untuk banjir... (xmachoplak!!)
but.... inilah dikatakan jiwa... sesiapa punyainya...
dari balik haritu, terasa rindu sangat kat UMI... and also my ABAH..
bukan x slalu rindu mereka, tapi kalini rasa sebak...
if nak cerita pasal keje yg x siap2, sangat lah banyak... but i have too...
ouhhh!! ada lagi yg mengoyang perasaan ini apabila menyukai seseorg!!
siapa dia?? biarlah aku je yg tahu... PERASAAN BODOH!!


tapi aku bersyukur kerana itu kurniaan-NYA...
tak semua yang di rancang menjadi..
apalah masa depan ku...???
siapalah peneman hidupku >>???
akan ku jaga melebihi diri ku...
Ya Allah, jodohkan lah aku dengan wanita yang aku cintai dan mencintai ku !!
perasaanku mati kini... mungkin kurang berzikir..
ingat lah pesanan ustaz, hati ubatnya ZIKIR...
ohhhh DUNIA!!
bila la episodku akan berakhir...
adakah mereka ingatkan aku??
adakah FATEEHA untukku??
adakah kenangan dariku??
semua mangkin tertawa, aku juga...
HIPOKRIT!!
terus berlakon dan berlakon...
ok lah... berita untuk hari ini tamat disini...
kan ku sambung bila senang lagi...
BUBYEE!!!

Wednesday, January 25, 2012

Long Time!!

HOLLLAAAA...
long time haven't update this blog..
bukan ape, i busy la uolsss..keadaan kurang mengizinkan..
so, now, apology to those who waiting my update..hiihihi
cerita terbaru>?? now im in part 5 in collage.. 
haaa... sebelum terlambat, HAPPY CNY !!
on CNY, i ollsss buat part time kat airport.. 
company color & fragrances ... i am one of part who promoting perfume & skin care..
Ralph Lauren, Giorgio Armani , YSL , Bio-term and etc.
antara new POLO fragrances that most selling

as that u ollss know, i kan giler perfume... thats y i x kesah kje nie..
1st, gaji mmg mahal dia bayar sbb CNY, 2nd, i nak improve my communication..
da pandai la cakap mandrin ckit2..hahaha.. "waa po chi taoo!!"hahaha... 
tapi bila mengenang pasal kolej..
HOMAIIIIIII!!!
so many pending work... so, nak kne super focus balik nanti..hihihi..
antara keje paling pending adalah nak kne buat report yg rejected tuh!!
aihhhh!! syiaaaaaaa laaaaa bole plak reject mentah2 cm tu..sedih la uollsss,,,
need to make it one more time..
woookkeeyyy lah u olsss... da teringat report ni.. 
nak continue do it again... da la sok keje lagi...
nasib last day.. hihihi
Daaaaa!!

Thousands Muic Smiles

Muic Popular Posts