This Is Me

My photo
Airport City, Kuala Lumpur, Sepang, Malaysia
Welcome To The Official Page Of itsmeizzs. =Know His Latese News, Activities, Photos, Video, etc; Which He Updates This page Regularly By Himself. +Head Over To The Wall Tab Now! -Admin-

Thursday, September 8, 2011

The Kindergaren Memories

Heyyy universe!!
Sentap & syahdu rase hati ble tengok the origami nie still show kat tadika..
For ya information, all this origami is made by 6 years batch 2009. On this time,
Im the teacher that covered this class… And that year jugak la Syed Irfan Syahiran are in this class…
Some of origami nie jugak ade hasil dari creative dia color..
Ahaha..ye la, nak ckp dorg yg lipat2 tu mmg ade sikit..tp lagi banyak yang aku lipat la.hehehe
If teliti lagi mendalam, memang rindu that time.. dari sini jugak I’ve learn how to confidence..
Mase 1st time nak mengaja, I igt lagi, mcm mengiggil kaki walaupun in front me just kids..
Mmg betul org kata ‘ Nampak je simple or easy, but hakikatnye….. yang buat je tawu’..hehe
Yang lagi terharu baru2 raya nie, Danish Raziq (ex-TNMI) sent wish msg to my mum.. the 1st name he mentioned is Cikgu Razak .. hahaha.. OMG! Sumpah terharu! Hehee… patut la cikgu2 di mana2 hanya menunggu ingatan dari murid , bukan wang ringgit.. it was more valuable..  Dalam klas nie ada Harith Hafidz, Aus, Irfan, Farah Hani, Neena, Aniq , Sarah Rumaisya, Sarah Elyna Danial and ramai lg… is not mistake, 22 person.. now mereka semua da darjah 2.. Good Luck all my kids!
 Love U olls!!!

No comments:

Post a Comment

Thousands Muic Smiles

Muic Popular Posts