This Is Me

My photo
Airport City, Kuala Lumpur, Sepang, Malaysia
Welcome To The Official Page Of itsmeizzs. =Know His Latese News, Activities, Photos, Video, etc; Which He Updates This page Regularly By Himself. +Head Over To The Wall Tab Now! -Admin-

Friday, September 30, 2011

Awan Muic

Hyeeee....
tengok lah i dengan sape?? 
syahalMuic with aziah
haaa..biarlah rahsia..
x dapat nak fly sama2.. >,<
huhu..
okey.. itu jer..
hahaha (x bole cite lebay2)
bye..

Thursday, September 29, 2011

Awal Muic

hye!!
bila post picture AWAL ASHAARI nie kat FB,
ramai je laju like..
hes come to my office.. jumpa Fauzy katanya..
haha.. he's cool guys!
memang tak sombong langsung..very friendly
tapi yang paling menyakitkan adalah saya tak setinggi dia..
so, mission after this, should gain my height lagi..
hahaha.. ok
new target height is 180 cm..hahaha
ok, byee!!

tutttt TuTTtTtTT!! NooODLes Again..

hiii... look at here, awesome food kan??
Hong Kong Style Wantan Mee Dry, Young Coconut , Chinese Tea
yaaaa...jawapannya memang delicious !
i nie da mcm regular customer dia da..
bole apply VVIP member card da..haha
the Hong Kong Style Wantan Mee Dry price is only RM 18.90 ,
the Young Coconut price is only RM 9.90 
and the Chinese Tea is only RM 3.90
tp memang kepuasan tercapai lah pas makan nie.. ^_^
oK, Jangan LuPa RaSa !!

Highly Want This LACOSTE !!

Haluuuu!! 
kali nie, suddenly teringgin sangat kasut nie..
mula2 biasa2 je tengok kasut2 LACOSTE kat outlet ERAMAN
pastu gatal dok try, dah pakai sedap plak..mcm smart je..huhu
pakai sebelah color lain pun ok kan?
so, my decision is nak bli la kasut nie..
the price is RM 269 ++
ok, nnt if da nampak i pakai this shoes tegur2 lah cakap smart..haha
ok daaaa!! <3

Wednesday, September 28, 2011

Makan Time !!

From left : ema sexy, kay, bob, favi, mail, hasli,izadaura,safuraa,dalia, muic, shiela,zahra, arnida

heyyy heeyyyy heeyyy YOU!!
hahaha
nie nak post regarding last friday,
nie mase Advertising & Promotion(A&P) Team buat POTLUCK
haaa... utk tenungan orang-orang, nie smua orang yang membantu ku semasa practical
all of them sporting.. hehe *wink wink
mase nie amatlah kenyang, ada sate, soto, bihun, lemang, speggethi
hahaha.. lets guess what kind of food i bawak?
haaaa... i xnak bagi taw..haha
TEKA EAAA!!

Siti Nurdalilah & Kak Zie

hyeee...
last week my house ade buat makan2..
dan juga semperna along engagement ..
(sorry x update yang along tunang)
hehehe..
Kak Zie, Wani, Syazlin, Dalila, Muic
tp yg best nye, i dpt jumpa my old mates!
walau rumah x jauh, tp susah nak jumpa...
memang ala2 jejak kasih laa..hahaha
curlassss kau jah..
hahaha..

NoooDLEs

haLLuuu uollsss..hahaha
This is Taiwan Mee <3

buat ape tu? skg nie after keje dkat KLIA,
asik nak makan sedap2 jer, tp yang paling di gilaaaaaii
adalah NOOODLES..
nak test all the menU...
all of you should try this..
but dye punya price memang mencekik lahh
but lagi...kalo da sedap tu xyah berkira laaa..hahaha..
ok, jangan lupa rasa ye guys!

Tuesday, September 27, 2011

Bunga Bunga Cinta

Love This Movie ! <3
 Tak pernah terlintas di benakku
Saat pertama kita bertemu
sesuatu yang indah tumbuh dalam gundah
Harum dan merekah

Tulus hatimu buka mataku
Tegar jiwamu hapus raguku
Membuncah di hati harapan dan suci
Menyatukan janji

Bunga-bunga cinta indah bersemi
Di antara harap pinta padaNya
Tuhan tautkanlah cinta di hati
Berpadu indah dalam mihrab cinta

Memboncah di hati harapan dan suci
Dalam mihrab cinta

Thursday, September 8, 2011

The Kindergaren Memories

Heyyy universe!!
Sentap & syahdu rase hati ble tengok the origami nie still show kat tadika..
For ya information, all this origami is made by 6 years batch 2009. On this time,
Im the teacher that covered this class… And that year jugak la Syed Irfan Syahiran are in this class…
Some of origami nie jugak ade hasil dari creative dia color..
Ahaha..ye la, nak ckp dorg yg lipat2 tu mmg ade sikit..tp lagi banyak yang aku lipat la.hehehe
If teliti lagi mendalam, memang rindu that time.. dari sini jugak I’ve learn how to confidence..
Mase 1st time nak mengaja, I igt lagi, mcm mengiggil kaki walaupun in front me just kids..
Mmg betul org kata ‘ Nampak je simple or easy, but hakikatnye….. yang buat je tawu’..hehe
Yang lagi terharu baru2 raya nie, Danish Raziq (ex-TNMI) sent wish msg to my mum.. the 1st name he mentioned is Cikgu Razak .. hahaha.. OMG! Sumpah terharu! Hehee… patut la cikgu2 di mana2 hanya menunggu ingatan dari murid , bukan wang ringgit.. it was more valuable..  Dalam klas nie ada Harith Hafidz, Aus, Irfan, Farah Hani, Neena, Aniq , Sarah Rumaisya, Sarah Elyna Danial and ramai lg… is not mistake, 22 person.. now mereka semua da darjah 2.. Good Luck all my kids!
 Love U olls!!!

Cenima In Room

online dgn kepuasan..hahaha



Heeeyyyy World!!
Di sini ku ingin ceritakan satu perkara yang x nak kalah…
Hehe…. My parents ade beli projector… so after this kalo tegok movie..

Faizal Tahir and Rossa mcm depan mata... hehehe..

Bole tonton puas2…hehehe.. x pun mmg feel mcm di tempat kejadian..
So, anyone nak tengok, dtg la umah.. tp should tgk schedule movie la..hahaha
Kalah Golden Classs taw!! Hahaha
Ok.. nak “GEBANG” nie je..hahahaha
Byeeee!!
KL gengster

Thousands Muic Smiles

Muic Popular Posts