This Is Me

My photo
Airport City, Kuala Lumpur, Sepang, Malaysia
Welcome To The Official Page Of itsmeizzs. =Know His Latese News, Activities, Photos, Video, etc; Which He Updates This page Regularly By Himself. +Head Over To The Wall Tab Now! -Admin-

Sunday, August 21, 2011

Raya Card


hello peeps!!
haaaa...today nak citer pasal card nie..
this card is very limited!!
so, sape dpt tu sgt bertuah lah ye..
anda ada di ingatan saya walau anda lupakan saya...
hahahaha
*ayat x bole blah...
design dalam nye mmg special, so,
kalo nak tw camne, tunggu la taun dpn baru akan di post..
(itu pon kalau ingat)
saje x nak publish skg sbb nnt x special la penama yg dapat this card..
hehehe
sebenanye ingat kat ramai kengkwn,
but im so sorry, i dont have your address..
tp ade hari tu, im published kat FB dah sape nak card ??
sape yg bg alamat tu inshaallah la dpt ye, kalo sape yg x bagi address tp dpt jugak tu,
ANDA BERTUAH yer! hahaha
ok, itu aja untuk ini..\
BUBYE!!

No comments:

Post a Comment

Thousands Muic Smiles

Muic Popular Posts