This Is Me

My photo
Airport City, Kuala Lumpur, Sepang, Malaysia
Welcome To The Official Page Of itsmeizzs. =Know His Latese News, Activities, Photos, Video, etc; Which He Updates This page Regularly By Himself. +Head Over To The Wall Tab Now! -Admin-

Wednesday, August 24, 2011

Public Relation Job

Haluuuuu!!! eiz in da house!!
hehe...haaa.. nie nak story pasal yesterday, im going with my kawan kerja...
haaa... syok lah kami berjalan2... around KL yg sesak tu..
1st station we all pegi kat mingguan, kosmo n utusan punye office..
kiteorg give to them hamper..
ye la, on october nie ade event  GUCCI launch kat airport,
so kne la make good relationship ngn all the media..
then we all pegi kat sri pentas TV3 pulak..
mcm best je tgk they all keje kat sana, attire very casual..
and ramai yg cantik2..hahaha(wrong attention cket!)
good experience jugak lah..

With Fara Fauzana At Sri Pentas , Petaling

and then kteowg ke BENAMA-TV pulak utk bg hamper2 tu..
cerlassss kot hamper tu.. very nice,
then singgah PAVILLION pulak...
tawu la kan kalo da masok kat jalan Bukit Bintang tu kan..
mmg gila la...
agak membuang masa sikit..
pastu, nasib balik x terlalu lewat sbb si pemandu memandu tak begitu lambat..hehe
ok itu saja...
BUBYE!

Sunday, August 21, 2011

Raya Card


hello peeps!!
haaaa...today nak citer pasal card nie..
this card is very limited!!
so, sape dpt tu sgt bertuah lah ye..
anda ada di ingatan saya walau anda lupakan saya...
hahahaha
*ayat x bole blah...
design dalam nye mmg special, so,
kalo nak tw camne, tunggu la taun dpn baru akan di post..
(itu pon kalau ingat)
saje x nak publish skg sbb nnt x special la penama yg dapat this card..
hehehe
sebenanye ingat kat ramai kengkwn,
but im so sorry, i dont have your address..
tp ade hari tu, im published kat FB dah sape nak card ??
sape yg bg alamat tu inshaallah la dpt ye, kalo sape yg x bagi address tp dpt jugak tu,
ANDA BERTUAH yer! hahaha
ok, itu aja untuk ini..\
BUBYE!!

Monday, August 15, 2011

Syed Irfan Syahiran

Halluuuuuu!!
Eiz dari A&P Eraman disini...
how may i assist you?haaa...hahaha.
tak dapat den nak nolong eaaa,..hahaha
why i upload this pic again??because sy sgt suka lah..
(suka hatilah)hahaha,..
Sebenarnye nak citer pasal Syed sorg nie la..
his my son YOU know?
haaa... Skg nie |Irfan nampak mcm da besa da...
(of coz la sbb da stndrd 2) hahaha]
tp manje dye same lagik... every petang if i blik,
i will stay at transit till Iffat's mum amik.. pastu culik irfan,..!]
hahaha,,.. bwk dye jejln nek motor lu...
ingatkan ble dye da skola dye da sombong ..tp dye okey lagi..
mula2 jumpa je mcm segan...
tu yg kata dye mcm da besa sbb pandai segan...hehee
kalo ade toys yg mcm best msty bli utk Irfan,...
ye la kan, sape x sayang anak..hahaha
Tp skg nie i ade daughter plak..
sampai2 je transit, i akan panggil.
'AFFFFIIIIII'
hehehe..pastu dengan muke cute dye mencari n call me back manje2
'ABANGGGG\!!!!'
then trus melompat nak memanjat i...hurmmm...
kids kalo syg kita lagi bhgia drp org yg x hargai kite kata sayang..haha
EH! betul apa....
nnt i upload pic afi yg comel ye... walau da 4 taun,cakap pun pelat2 lagi..
tp kat kelas cerdikk..hehehe
Okey, itu saja dulu untuk ini..
hehehe
BUBYE!

Tuesday, August 9, 2011

World As A Careers


Hello Universe !
now i would to story bit about my practical...
firstly dulukan i've announce that i will with Malaysia Airport (sepang),
but i ask the HR to change my division..
hahaa.. i x minat la keje tengok kontrak2 nie...
pening,.. lagi pon that place kurang happening..
so now,
im practical with Malaysia Airport (niaga) ,
a.k.a Eraman...
how working here?
it was relex and happy...
ye lah, this part baru lah ade relate ngn makerting right?
for this time , i'm with advertising part. next 2 weeks change to PR..
and before end here, i will with another part...
experience kat cni ok...
the best part is mase 'photo shoot' fesyen..
hehehe
my keje banyak jalan2..
i enjoy it..
kwn2 opis pon sume nye ok...
bole lah nak gelak guling2 skali...
tp ape2 pon x abis lagi practical nie,
i cant conclude at all..
i will update it later..
ok, thats for now..
BUBYE!


Monday, August 8, 2011

A Bit raya mood on 9th days of fasting..

Hyeee ollss...
now was 9th days of fasting... what aq rasa? hahaha
x de rase ape2 lah sebab den da biaso berlapor..hehe,
you know, i nie kan slalu lupe nak makan..
so, bile da lapa tu, ADE AKU KESAH? hahaha
cume nak kne improve in this ramadhan nak jge nafsu lain lah..
tapi kat opis nie pon mcm2 rupa ada..haha
the second day puasa pon lagu raya da berkumandang..
nasib i bukan perantauan, klu tak mesty da sday2..
ahahaha... next year plak jd perantau balik..
buat mse nie, xde nak ponteng or MC utk berpuasa,
i think can end of the ramadhan without not fasting kot..hehehe
ok lah, enough time to curik tulang lagi..hehe..
end here for now..
BUBYE!

Sunday, August 7, 2011

How Die World ! :'(

heyyy guys!
im tired live without lappy..
u know, i was 'trauma' to use the internet after my laptop was format.
its really2 horrible ...
but now, i try to mendekati komputer again..
yelah, after my BB is well, 'aku nie berlagak x on9 use laptop langsong'..
hahaha
whateverlah... tp, sangat tekanan sebab all my data n document lost...
all my old pic n so on was lost too..
...................hurmm............................
nothing to say da.. =,='

Thousands Muic Smiles

Muic Popular Posts