This Is Me

My photo
Airport City, Kuala Lumpur, Sepang, Malaysia
Welcome To The Official Page Of itsmeizzs. =Know His Latese News, Activities, Photos, Video, etc; Which He Updates This page Regularly By Himself. +Head Over To The Wall Tab Now! -Admin-

Sunday, May 29, 2011

The Kenduri , The Beach , The Char Kuey Teaw


heyya! 
i just want to share in this blog about yesterday (29 may 2011)
a enjoy and tired day,  lets me story a whole day tentative...
Start from the morning, after siap2 want to move to kenduri my sister friends in kajang,
and move from house at 11am. Menaiki MyVi 'alongs' friend and sampai to the kenduri around 12++.
Mase nie bukan excited to the kenduri but tak sabar to swimming...hahhaa..
then after Zuhur, bertolak la dgn menaiki ViVa pulak...whoooaaa!! ada kids la!
comey2 plak tu like me..hahaha (*adoyyy*)
i drove the ViVa sampai la to my kampung ... OH NEGeri SemBiLan...!
then waiting Nady pulak nak sampai ke umah atok's.
along's pulak x sampai2 lagi, katanya shopping barang atok, but bknnye banyak pown barangnye...
hahaha.. before balik, the atok pesan, "muiz, nnt sebelum balik jumpa mak lang ye"
haaaa! (*dalam aty da tw! mashyuk2x...)hahaha
After Asar pula, kami meneruskanlah our journey to the Port Dickson. Setibanya d sana, FUHHH!
play the sand beach with the kids.. weeee~~ sebenanye nak terus terejun, tapi sangkut pulak ngn kids..
hehehe...then pujuk la one of kids nie ajak mandy skali...mula2 banyak alasan dia bg,
but after dimotivasikan, selamber je dye ikot..ahahha..
mandy, punye mandy, punye mandy..... renang punye renang punye renang,
tetibe da kul 7pm...adoyy!! kepuasan belum di nikmati...hahaha..but enjoy lah..
tetibe ade pula rezeki org berkelah, hehe,..ade sardins ! den pon makan ajo la..hahah..nyum3x...
then g bersihkan badan kat Desa Lagoon pulak...hurmmm...rindunye nak bermalam di sini...
its okey lah..
we continue the journey to go dinner tepi laut.. but before that we all ber'maghrib' di petronas PD..
the most order at that night is CHAR KUEY TEAW... but ada jugakla kerang, satay, ABC and otak-otak..
aduhhhh!! kekenyangan teramat wooo~~
ERK!! alhamdulillah....
then, pulanglah kami dengan kegembiraan...
Syok Habis Woo~~
hahaha...
this is just the tentative, but not the full story la,
kalo full gelak x sudah la....hahah
okey... 
BUBYE!

Saturday, May 14, 2011

On Nady's Wedding Occasions

He's Owner Of This Blogspot
She's My Beloved Cousins - Shahirah



Its Her Occasion - Congrats Sis

The Noor's Family

Songs By Gita Gutawa "Apa Kata Bintang"

Tuesday, May 10, 2011

Men In Heart

!Mirror Effect!

!During Class Photoshoot!

! This is Arrogant Face !

! Dinner And Dance !

! Breakfast In D' Mutiara !

Millions of Muic Smiles

Sincere Smile Of Him That Wanna  Be One Of Cabin Crew.

Smile To Someone Who Are Caring Of Him... MISS YOU LOT DEAR!!

..Keep Smile Always..

Sunday, May 8, 2011

Lost Day

Whats my sin God?? i've trying to do best to people around me, but the problem was bigger and bigger.. the more i willing to change, the most problem i get it.. Did this world is not accept me?? did the world doesn't suitable for me?? What should i do ha?? i'm tired to be myself... am i useless?? please... tell me truth.. i really tired with all.. i know that im not perfect, but im trying to become perfect person.. HOW DIE WORLD!!

Satu Jam Saja

Mengenali dia dengan tidak sengaja pada suatu hari telah mengikat hatiku untuk terima dia seikhlas mungkin. Beliau yang cukup matang bagiku selalu memberiku nasihat dan kata-kata semangat. Kerisauan mengenali dia sangat besar kerana aku akan takut kehilangannya dan kerinduan yang tersangat. Dia yang sangat tidak berkira menambahkan lagi rasa sayangku padanya. Dengan banyak persamaan dan kebetulan menambahkan lagi keakraban kami. Walaupun baru keluar bersamanya pertama kali, ku telah selesa dengannya sepeti sebuah keluarga bahagia. Ku sangat terharu dengan beliau kerana sangat perihatin terhadap diriku, air matanya pernah mengalir kerana rindunya padaku. Walau tangisnya bukan di depan ku, tetapi dapat dirasakan di hatiku kerana mataku juga mengalirkan air kerana rindu padanya. Masihku teringat dalam perjalanan bersama dia untuk pulang, lagu dari ‘aizat’ bertajuk perpisahan ini di mainkan di radio menyebabkan aku sering teringat pada dia apabila mendengarkan lagu tersebut. “siapa nyanyi lagu ni?, saya suka lagu ini” katanya.Lagu sedetik lebih dari anuar zain juga sering mengingatkan ku kepada dia. Setelah mengenali beliau, aku sering tertawa gembira dan melupakan segala masalah yang melandaku. Terima kasih kepada dia juga kerana mengenalkanku dengan seorang gadis yang baik dan cantik… mereka berdua lain dari orang yang aku kenali, walau baru beberapa hari, tapi aku terasa seperti sudah bertahun lama mengenalnya. Ku tidak ego untuk menceritakan yang aku menangis kerana sering teringat padanya kerana itulah diriku. Tetapi inilah pertama kalinya aku sebegini. Sangat hebat rasa rinduku ini. Di awal perkenalannya dengan ku juga beliau meceritakan impian ku. Sudah ternyata beliau perihatin pada diri ku. Aku bersyukur kerana dapat mengenali orang sebaik dia.

Mungkin kepada sesiapa yang tidak memahami apa yang dituliskan ini tidak mengapa kerana biarlah dia yang mengerti sendiri.aku, dia dan dia juga lah yang akan memahami. tolong jangan lupakan aku kerana melupakan kamu adalah tak mungkin bagi ku.


Aku Sangat Sayang Dia... terima kasih ya Allaah kerana memberi daku meminjam dirinya..

Thursday, May 5, 2011

Perpisahan Ini (This separation)

Di sini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri
Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama

Namun itu semua hanya sementara
Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

..She's Amazing..

haloooo...

a lot of funny to me today.she brightened my life while many of the problems facing to me, I can laugh and forget about the problem.I'm hard to trust people, but she's different. Every moment with her is fun and fun. She taught me a lot about dreams and ambitions to become a cabin crew and successful person. Very motivated and inspired is herself. love her not because of lust, money, or anything that brings sin. But because the attraction given and she is very humble, sporting,loving, caring, responsible and beauty.
This is a little bit about herself. I will story about her later because the story of her can make a 'novel' while we just close each other.

anyway, always keep in touch yeah and thank you for spend time to read this. 

Thousands Muic Smiles

Muic Popular Posts